Inhoud

Heinz Mertens 
Voormalig commandant van de brandweer Vaals en voormalig technisch medewerker van Lindt chocolade Aken. Voorzitter van sportvereniging VTV. Sinds 2010 gemeenteraadslid en specifiek geïnteresseerd in ouderenbeleid en sportbeleid.
 
Joep Baltus 
Zelfstandig bouwkundige met lange politieke historie. Gemeenteraadslid met langjarige politieke ervaring. Zwaartepunt bouwen & wonen. 
 
Jolande Bohlen 
Voormalig secretarieel/administratief werkzaam, thans wao'er. Sinds 2010 lid van de commissie's Mens & Voorziening en Werk & Inkomen. Mensgericht met bijzondere aandacht voor de zwaksten in de samenleving.
 
Brigitte Göttgens-Pelzer 
Gezondheidswetenschapper. Sinds 2002 gemeenteraadslid. Bevlogen en vasthoudend actievoerder. Ging voor het openbaar onderwijs en stenen schoollokalen i.p.v. noodlokalen. Heeft met haar partij destijds met succes de bouw van de vierde vleugel aan het gemeentehuis tegengehouden. Resultaat vervolgens de bouw van de brede school en 'op de top' in Vijlen. En gaat nog steeds voor blijvende rust in de Selzerbeeklaan.
 
Erwin van den Hove 
Oud-horecaondernemer. Thans vastgoed exploitant met oog voor de noden van het lokale ondernemerschap.
 
René Heidmann
Private banker, verknocht aan Vaals, met visie. Zoekt naar mogelijkheden om de gemeente weer de grandeur van weleer te brengen, zonder voorbij te gaan aan het genot van een groene leefomgeving.
 
Gino Lucchesi
Student rechtswetenschappen met bijzonder interesse in mechanismen van het lokaal bestuur. Wil zich met name hard maken voor het aanbieden van activiteiten aan jeugdigen tot 25 jaar.
 
Jean-Paul Kompier 
Ondernemer, oud-gemeenteraadslid, thans wethouder der gemeente Vaals met brede maatschappelijke interesse. Tevens voorzitter van de Regionale Sociale Dienst Pentasz én voorzitter van het Grens Infopunt te Aken. 
 
John Zenden 
Bevlogen ondernemer en voetballiefhebber met bijzondere aandacht voor het gemeentelijk verenigingsleven. Onderschrijft de kracht van één grote sterke lokale partij. 
 
Gaby Mertens 
Sportinstructeur en ondernemer die midden in onze samenleving staat. Interesses liggen vooral op het gebied van ouderenbeleid. 
 
Dennis Wolf
____________________________________________________________________

Is 24 jaren oud en deze jaren woonachtig in Vaals. Enkele jaren heeft hij in de organisatie van Kinder Vakantie Werk Vaals gezeten. Hier is hij, nadat hij Prins van Vaals is geweest, mee gestopt. Na het prinsenschap is Dennis actief lid geworden van CV de Grensülle en nu al twee jaar voorzitter van de Kindercarnaval CV Grensulle Vols. Hij is tevens jeugdtrainer van de A-jeugd (16 tot 18 jarigen)  van Rood Groen LVC'01. Graag organiseert hij activiteiten en evenementen voor verschillende doelgroepen.

 

Jan Lux:
____________________________________________________________________

Jan lux kan buigen over een jarenlange ervaring als raads- en commissielid. Van 2006-2010 maakte Jan als wethouder deel uit van het toenmalige college van burgemeester & wethouders. Naast zijn drukke werkzaamheden als manager voor het Arcus-college, vindt Jan nog geregeld tijd zijn vrouw Roos met zijn kookkunsten te verblijden.

Roger Delnoye:
____________________________________________________________________

Roger is geen onbekende in Vaals. Als fervent supporter van Roda en aanhanger van de zogenaamde "Brui va Vols", staat hij z'n mannetje. Roger heeft vele jaren ervaring als raadslid en in het dagelijkse leven is hij werkzaam voor Rentokil. Zijn grootste trots is echter zijn zoontje Sem.