Inhoud

..


Jolande Bohlen 

Ik ben 52 jaar en geboren en getogen in Vaals op het Von Clermontplein, tegenover het gemeentehuis. Voor mijzelf het mooiste monumentale gedeelte van Vaals. Mijn hobby's zijn o.a. muziek(passief), lezen, natuur, fotograferen, geschiedenis (heemkunde) , gezondheid (o.a. vanuit mijn eigen perspectief) en politiek. Als iets mijn interesse heeft en ik mogelijkheden zie kan ik me er echt in vast bijten. Ben altijd al geïnteresseerd in de sociaal zwakkeren in onze samenleving, gehandicapten, chronisch zieken en ouderen, maar heeft tevens een luisterend oor voor ALLE bewoners van onze gemeente , met name ook de jongeren in onze gemeenschap. In mijn gedachten zijn onze jongeren van NU de ouders van morgen. En deze moeten we zeker koesteren.We willen immers dat ze voor onze gemeente behouden blijven. Hier hun gezinnetje stichten, huisje huren of kopen en hun sociale leven zich hier in onze gemeenschap afspeelt. Daarom is het ook met het oog op de toekomst heel erg belangrijk om de jeugd bij (politieke) vraagstukken te betrekken. Daarbij voel ik me heel erg betrokken met alles wat in Vaals leeft, de aandacht trekt en vooral voor concrete verbetering vatbaar is. Het worden weer 'spannende' 4 jaren. De gemeentes krijgen de komende jaren veel op hun bordje. Méér taken met minder geld. Maar die uitdaging ga ik, gaat fraktie Lokaal! niet uit de weg. Ik heb ondanks deze vooruitzichten toch weer zin in de komende 4 jaar met goede ondersteuning van mijn fraktie 'Lokaal' en alle inwoners van onze mooie Gemeente Vaals. Ik/wij doen ons best! Ik ga echter geen beloftes doen die ik niet kan waarmaken. Die WIJ niet kunnen waar maken. Dat zou in mijn ogen immers kiezersbedrog zijn en er alleen als verkiezingsstunt toedoen. En zo zit ik niet in mekaar. Zaken voormekaar krijgen zal met z'n ALLEN (raad, college, coalitie, oppositie) moeten en is tevens ook vaak afhankelijk van de nukken van het Rijk.

 

Als Völser Medsje veur alle luij oes de jemengde Vols, oad of jonk, krank of jezoond.

 
 

 

 

 

_____________________________________________________________________

DENNIS WOLF:

Mijn naam is Dennis Wolf, 24 jaren oud en deze jaren woonachtig in Vaals. Enkele jaren heb ik in de organisatie van Kinder Vakantie Werk Vaals gezeten. Hier ben ik, nadat ik Prins van Vaals ben geweest, mee gestopt. Na het prinsenschap ben ik actief lid geworden van CV de Grensülle en nu al twee jaar voorzitter van de Kindercarnaval CV Grensulle Vols. Ook ben ik jeugdtrainer van de A-jeugd (16 tot 18 jarigen)  van Rood Groen LVC'01. Graag organiseer ik activiteiten en evenementen voor verschillende doelgroepen.